Om oss - FilTeo

Om oss

FilTeo är ett familjeföretag

…som grundades 2010 med visionen att erbjuda kvalitativ städning till bra priser. Denna vision lever kvar än idag och med över 10 års erfarenhet inom branschen kan vi garantera prisvärda städ– och underhållstjänster med hög kundnöjdhet.

Vi på Filteo erbjuder kontorsstäd, flyttstäd, trappstäd,  och möbeltvätt till företag och privatpersoner i Stockholm. Vi sätter alltid kunden i fokus och tillsammans skapar vi ett långsiktigt samarbete med lyckat resultat.

Miljövänling städprodukter
Kontorsstädning pris

FilTeos kundrelationer

Vi sätter mer än gärna upp en skräddarsydd städ- och fastighetstjänst för ert företag, bostadsrättsföreningen eller till dig som privatperson. Vi väljer vår personal med omsorg och ser till att de får en grundlig introduktion samt uppdatering om respektive kunds önskemål.  Vi använder oss enbart av miljömärkta städprodukter och källsorterar allt avfall oavsett verksamhetsområde.

Du når oss enklast via telefon eller mail men det även såklart att boka in ett personligt möte. Vi erbjuder även akut jourservice och om olyckan skulle vara framme är vi ansvarsförsäkrade hos If.

FilTeos kundrelationer bygger på förtroende och personligt ansvar. Vi ser även till att tillgodose kundens personliga behov av problemfri städning och en ren och trivsam miljö.

Kvalitetsgaranti

Om du behöver vår hjälp, lämna gärna ditt namn och mejl så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Referenser

0
Trapphus
0
Kontorsstädning kvm
0
Flyttstädning kvm
0
Möbeltvätt