Flyttstädning Stockholm - FilTeo

Flyttstädning

Flyttstäd i Stockholm

Är det dags att flytta? Genom att boka flyttstäd i Stockholm med oss på FilTeo underlättar du för dig själv och tar bort ett av alla stressmoment som ingår vid en flytt. När du lämnar över bostaden till nästa ägare eller hyresgäst ställs det oftast höga krav på städningen och det finns en förväntan om att flytta in i ett fläckfritt hem. Att dessa kraven uppfylls ser vi som en självklarhet och är något du kan räkna med och förvänta dig vid en flyttstädning från oss på FilTeo.

FilTeo städföretag
FiltTeo fösnterputs

Professionell städning vid flytt i Stockholm

Vid flyttstäd är det mycket som ska rengöras och risken finns att du missar något i städningen eller att den brister någonstans. Dessa brister kan leda till att du får göra om arbetet eller att den nya ägaren eller hyresgästen får anlita en leverantör som åtgärdar dessa brister. Detta kan innebära både förlorad tid och extra kostnader för dig, vilket du helst vill slippa. 

Genom att anlita oss på FilTeo behöver du inte oroa dig för städningen och kan istället fokusera på de andra och roligare delarna av din flytt. Med hjälp av miljömärkta produkter erbjuder vi en kvalitativ städning där ditt hem blir skinande rent in i minsta detalj. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med resultatet och att du kan lita på att jobbet verkligen utförs.

Detta ingår vid flyttstäd med FilTeo

Generella utrymmen:
Kök:
Tvättstuga/Grovkök:
WC och badrum:

Inför städningen

Du kan även beställa avfrostning av kyl och frys mot en avgift på 295kr. Annars är det viktigt att tänka på att kyl och frys ska vara avfrostade samt utdragna. Även spis/ugn ska vara utdraget. 

Pris per kvm: från 30kr inkl.moms efter RUT-avdrag. I priset är kvalitetsgaranti och fönsterputsning inkluderat