Trappstädning Stockholm - FilTeo

Trappstädning i Stockholm

FilTeo bil

Effektiv trappstädning

Trapphuset är första intrycket en besökare får av er fastighet. Underhåll och trappstädning är därför viktigt då det ger ett positivt känsla av er fastighet och skapar en trivsam miljö för de som bor där. Regelbunden trappstädning motverkar även slitage och att detta behövs åtgärdas som följd. Genom att använda trappstädning skapas långsiktig kostnadseffektivitet. Låt oss på FilTeo ta hand om er trappstädning i Stockholm för ett garanterat rent och fint resultat.

Trappstädning - rena och trevliga trapphus i Stockholm

Trappstädning kan oftast kännas jobbigt och tungt hos många bostadsrättsföreningar och det kan vara svårt att hitta en bra och pålitlig leverantör där resultatet lever upp till allas förväntningar. Vi på FilTeo hjälper er fastighetsförvaltning eller bostadsrättsförening i Stockholm med regelbunden trappstädning.

FilTeo trappstädning

Vi anpassar upplägget efter ert behov och vill såklart att ni ska känna er trygga med oss som leverantör. Det ställs höga krav på oss och därför levererar vi alltid god service och kvalitet på våra uppdrag. Att skapa långsiktiga samarbeten är något vi strävar efter och därför vill vi att ni ska bli så nöjda med resultatet som möjligt. Då varje fastighet är unik skapas ett specifikt upplägg med rutiner, metoder och önskemål tillsammans med er. Vi tillför med vår erfarenhet och kompetens inom städning och ni berättar om er fastighet och de behov ni har. 

Vad ingår i trappstädning med FilTeo?

Trappuppgångar, Entreplan, Våningsplan och Källare:
Hiss:

Kontakta oss på FilTeo om ni behöver hjälp med er trappstädning i Stockholm och vi bokar in ett möte tillsammans med er.