Kontorsstäd Stockholm | Kontorsstädning - FilTeo

Kontorsstädning

Kontorsstädning i Stockholm

Kontorsstädning i Stockholm

FilTeo erbjuder kontorsstädning i Stockholm för att ni ska kunna fokusera på er kärnverksamhet i en behaglig, ren och välorganiserad miljö. På så vis skapas bättre förutsättningar för er personal att effektivt kunna utföra sitt arbete på ett kreativt och trivsamt sätt. Vi gör vårt bästa för att hålla er arbetsplats ren och förbättrar ständigt våra städmetoder, samtidigt som vi tar hänsyn till miljön.

Professionell kontorsstädning i Stockholm

Alla företag bör se kontorsstädning som en given investering för verksamhet och personal. Vi på Filteo har kompetensen och resurserna för att hjälpa er med detta. Vi hjälper stora som små företag med kontorsstädning i Stockholm. Tillsammans hittar vi en lösning för ett städupplägg som passar just er verksamhet med minimal påverkan på ert dagliga arbete.

Arbets bord

Fördelar med kontorsstädning

Ostädade miljöer påverkar oss människor mer än vad vi tror, trots detta är det vanligt att blunda för betydelsen av städning. Resultatet blir negativa påföljder för personal samt deras prestationer. Med vår kompetens och kunskap inom kontorsstädning i Stockholm har vi kunnat se fördelarna som FilTeos städning resulterar i och vill öka medvetenheten kring detta.

Vad ingår i kontorsstädning?

Alla rum:
Kontorsrum, Kontorslandskap, Konferensrum, Korridorer, Entre och Reception:
WC, Dusch och Omklädningsrum:
Kök/Pentry:

Kontakta oss för kostnadsfri offert