Tjänster - FilTeo

Tjänster

01.

Kontorsstädning

FilTeo erbjuder kontorsstädning i Stockholm för att ni ska kunna fokusera på er kärnverksamhet i en behaglig, ren och välorganiserad miljö. På så vis skapas bättre förutsättningar för er personal att effektivt kunna utföra sitt arbete på ett kreativt och trivsamt sätt.

Vi gör vårt bästa för att hålla er arbetsplats ren och förbättrar ständigt våra städmetoder, samtidigt som vi tar hänsyn till miljön.

02.

Flyttstädning

Är det dags att flytta? Genom att boka flyttstäd i Stockholm med oss på FilTeo underlättar du för dig själv och tar bort ett av alla stressmoment som ingår vid en flytt. När du lämnar över bostaden till nästa ägare eller hyresgäst ställs det oftast höga krav på städningen och det finns en förväntan om att flytta in i ett fläckfritt hem.

03.

Trappstädning

Trapphuset är första intrycket en besökare får av er fastighet. Underhåll och trappstädning är därför viktigt då det ger ett positivt känsla av er fastighet och skapar en trivsam miljö för de som bor där. Regelbunden trappstädning motverkar även slitage och att detta behövs åtgärdas som följd.

Genom att använda trappstädning skapas långsiktig kostnadseffektivitet. Låt oss på FilTeo ta hand om er trappstädning i Stockholm för ett garanterat rent och fint resultat.

04.

Möbeltvätt

I våra möbler samlas det lätt damm, bakterier och kvalster som inte syns med blotta ögat. 

För att fräscha upp dina möbler och rengöra ordentligt krävs en riktig möbelrengöring som går ner på djupet.